Grauwe Hengst weggerocked

They did it! Mr. Man en The Mrs. hebben de Grauwe Hengst samen weggerocked! Net als donderdag samen met een zeer enthousiast publiek! Het (vooral dankzij het publiek) op tijd ingezette ‘2 Minutes To Midnight’ van Iron Maiden ging erin als koud bier! De eerste twee knaloptredens zijnachter de rug… en nog vele zullen gaan volgen! De volgende afspraak: vrijdag 2 november in het Paardcafe Den Haag met in het voorprogramma Hessa!

.

Setlist 6 oktober 2012:

 • Hesitate
 • (Solve The) Riddle
 • On The Madness
 • Two Minutes To Midnight
 • Just A Little Better
 • Control The Body
 • Heart & Hand
 • Everybody’s Craving
 • Inside
 • The Age Of Laziness
 • Waiting For A Storm
 • Tight Pussy
 • Other Side
 • Hard
 • – encore –
 • On The Phone
 • Promised Land
 • Monkey (Whoo-Haa)