Paard kapot… Hoe nu verder?

PaardcafeGisteren waren we  in het Paardcafe in Den Haag. En we hadden HESSA meegenomen… Met andere woorden, na gisteravond zijn er grootschalige herstelwerkzaamheden nodig want niet eerder werd de zaak zo kapot gerockt! HESSA knalde dik drie kwartier dankzij invaldrummer Gil en na de korte ombouwsessie rockte Mr. Man vervolgens gewoon nog een uur keihard door. Meer publiek en veel minder sneeuw dan de laatste keer dat we er waren. En het slechte nieuws is dat we na alle herstelwerkzaamheden  het in 2013 gewoon nog dikker komen overdoen. Wees niet bevreest, tot die tijd zijn we gewoon op allerlei andere plekken te zien hoor. Volgende afspraak, vrijdagavond 9 november in Sheggy’s Place, Oud-Beijerland, zorg dat je er bent vanaf 9 uur gaat de rock ook daar AAN!!!

Setlist 2 november 2012:

 • The Age Of Laziness
 • Tight Pussy
 • Heart & Hand
 • Everybody’s Craving
 • Inside
 • Promised Land
 • Waiting For A Storm
 • Hesitate
 • Just A Little Better
 • On The Madness
 • 2 Minutes To Midnight
 • Hard
 • – encore –
 • (Solve The) Riddle