Mr. Man terug in de KROE!!

mijnko_zangVoor de laatste show van 2012 keerden we terug naar de Kroepoekfabriek in Vlaardingen. Voor het eerst speelden we in de nieuwe zaal, na shows bij Patent op talent en op de buitenstage in 2010. Exit Through zorgde voor de opening en Cookie & The Crunch verrassten met een strakke set. Daarna deden we wat we altijd doen… Knallen! We openden met het splinternieuwe “Let Me In”, zo vers dat de verf nog nat was, en via Kroe-nummers Tight Pussy en Just A Little Better rockten we ons door de set heen.

Lekker geluid, publiek wat uit hun dak ging, het was er weer allemaal. Met flink wat opnames van deze avond (audio en video!) kun je er zeker van zijn dat je iets van deze historische show mee gaat krijgen, maar nog steeds geldt: Zorg dat je erbij bent in 2013 want Mr. Man rockt onverminderd keihard door!!

Setlist 13 december 2012:

 • Let Me In
 • Tight Pussy
 • Heart & Hand
 • Inside
 • The Age Of Laziness
 • Just A Little Better
 • On The Madness
 • Hesitate
 • 2 Minutes To Midnight
 • – encore –
 • Everybody’s Craving