Mr. Man in Maart na Wateringen

Normaal gesproken spelen we 1 of 2 keer per maand live en dat vinden we wel okay. Maar in maart maken we hierop een uitzondering. We zijn maar liefst 4 keer te bewonderen en wel in HPC, Den Haag (1 maart), Little Cave, Rotterdam (9 maart), De Fles, Spijkenisse (23 maart) en Lokaal 8, Veldhoven (24 maart)! Er is dus geen excuus om niet tenminste 1 keer langs te komen!

Afgelopen zaterdag rockten we samen met “The Sleeper” en “The Mrs.” WPC Nederland 3 in Wateringen. Na de energiek stoner-rock van The Sleeper gingen ook onze rock en die van The Mrs. erin als zoete koek. Wat ons betreft dus zeker voor herhaling vatbaar!

Setlist 2 februari 2013:

 • Hesitate
 • Tight Pussy
 • Control The Body
 • Heart & Hand
 • Inside
 • Everybody’s Craving
 • The Age Of Laziness
 • Just A Little Better
 • 2 Minutes To Midnight
 • Promised Land
 • Let Me In
 • On The Madness