Rockend door Maart heen

kroepoekfabriek-2014We rocken lekker verder. Vorige week knalden we samen met Hessa op het podium van HPC in Den Haag en gisteren speelden we op ‘Barbiepop 2013’ samen met ‘The Shuffles’, ‘Droplul’ en ‘Plaats-Delict’. De set zit er inmiddels lekker in (alhoewel we nooit precies dezelfde set spelen) en iedere keer weer trekken we het aanwezige publiek mee. Over twee weken hebben we een lekker weekendje rock; met 23 maart een show in ‘De Fles’ is Spijkenisse, een feestje want Mike is jarig, en 24 maart in Lokaal 8 in Veldhoven, voor de lancering van de benefiet-cd: ’29 years, 29 songs..’  We spelen beide avonden een lange set, dus langskomen allemaal!

Setlist 1 maart 2013:

 • Hesitate
 • Control The Body
 • Heart & Hand
 • Inside
 • Everybody’s Craving
 • The Age Of Laziness
 • Just A Little Better
 • Tight Pussy
 • Let Me In
 • 2 Minutes To Midnight
 • (Solve The) Riddle

Setlist 9 maart 2013:

 • Hesitate
 • Control The Body
 • Heart & Hand
 • Inside
 • Everybody’s Craving
 • The Age Of Laziness
 • Waiting For A Storm
 • Let Me In
 • On The Madness
 • Tight Pussy