Rockend het jaar door!

bernisse-2013Na een knallend optreden met nieuwe covers in de set op Bernisse On Stage rocken we hard de herfst in. Dit jaar staan er alweer een aantal shows in de agenda en nog meer komen er aan, ook voor 2014. Op de site vind je 3 nieuwe nummers welke je misschien live al had meegemaakt, geniet na met de studio-versies.

In oktober spelen we all-night in De Grauwe Hengst, Das nog meer waar voor je geld. Eh nee hoor, gratis entree, dus bijna twee uur (!) Mr. Man voor nop. Er is geen excuus meer. Bovendien komt er een speciale gast meebrullen.

Kun je er geen genoeg van krijgen? In november staan we twee keer in Den Haag en in december duiken we nog even onder de waterweg door voor een show op Quartelrock. Met andere woorden: We verwachten jullie allemaal een keer te zien komende maanden. De rock blijft AAN!! Dus meebrullen, luchtgitaren en bar-trommelen bij Mr. Man!!